Jan Willem Schmidt Onderhoud- en Schilderwerken

 

Diensten

 

 

Is Schilderen een vak?

Ja, Schilderen is een vak, dit wordt vaak onderschat, het is een belangrijk aspect van het onderhoud en behoud van uw eigendom. Je hoort veel mensen zeggen: … “Oh dat kan nog wel even wachten, of dat doen we zelf wel even.” De gevolgen van gebrekkig onderhoud kunnen groot zijn. Voorbeelden zijn het moeten vervangen van complete kozijnen wegens houtrot, klemmende deuren en ramen door vocht onder het schilderwerk. Het niet goed uitvoeren van of uitstellen van schilderwerk kost geld.

Goed schilderwerk is belangrijk

Goed schilderwerk is niet alleen mooi om te zien maar heeft een veel belangrijkere functie namelijk het conserveren van uw eigendommen. Dit kan alleen maar worden gewaarborgd als het schilderwerk vakkundig wordt uitgevoerd. Een schilder die weet hoe verschillende ondergronden voorbehandeld moeten worden om tot een mooi en duurzaam resultaat te komen. Een vakman weet dat iedere situatie anders is en bepaald welk product het beste past. Bij twijfel bespreken we het probleem met de specialisten van Sigma Coatings.

Behoud van uw schilderwerk

Er zijn vele factoren die invloed hebben op de duurzaamheid van schilderwerk, bij buiten schilderwerk is dat de zon, neerslag en wind. Bij binnen-schilderwerk speelt de ventilatie van ruimte een belangrijke rol.

Vakkundig uitgevoerd schilderwerk is een belangrijke schakel in het behouden van uw kostbare bezit. Laat uw schilderwerk altijd uitvoeren door een schilderbedrijf met gedegen vakkennis, dan blijven de kleuren mooi en de ondergrond gezond!

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               


 


 

Kaart
Opbellen
E-mail